Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Geografija>Turizmas>Maitinimo organizavimas (3)
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Maitinimo organizavimas (3)

  
 
 
123456789
Aprašymas

Maitinimo įmonių paskirtis ir reikšmė viešbutyje. Svečių aptarnavimo organizavimas, viešbučio restorane. Svečių sutikimas restorane. Svečio sutikimas ir pasodinimas už stalo. Užsakymo priėmimas. Kaip paduoti meniu ir priimti užsakymą. Atsiskaitymas. Išlydėjimas. Viešbučio svečių aptarnavimas. Pobūvių organizavimas viešbučio restorane. Turistų maitinimo ir aptarnavimo organizavimas maitinimo įmonėse. Dienos meniu turistų grupių maitinimui (Vokietija, Saudo Arabija).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-01-25
DalykasTurizmo namų darbas
KategorijaGeografija >  Turizmas
TipasNamų darbai
Apimtis7 puslapiai 
Literatūros šaltiniai4
Dydis13.52 KB
Autoriusgeras dėdė
Viso autoriaus darbų90 darbų
Metai2007 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasD. Baltrūnaitė
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word 2007_01_18_19_23_33_Maitinimo_organizavimas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 7 puslapiai 
  • Vilniaus kolegija / 1 Klasė/kursas
  • D. Baltrūnaitė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą