Užduotys: 1. Sudaryti realų žygio maršrutą nurodytam keliautojų skaičiui nurodytu kelionės būdu (žygis slidėmis: 7dienos, 6 žmonės, maistą 8 kartus gamina patys, 9 kartus valgo maitinimosi įmonėse). Sudaryti valgiaraštį visų dienų maitinimuisi (tik patiekalų pavadinimai). 3. Paskaičiuoti, kiek maisto produktų reikės paimti į žygį, bei numatyti: Kuriuos maisto produktus paimti iš kart, ir kiek jų paimti. Kuriuos maisto produktus pirkti kelionės metu, kiek pirkti, kur papildyti maisto atsargas. 4. Paskaičiuoti išlaidas 1 žmogui visos kelionės metu. 5. Pateikti kruizo aprašymą. 6. Pateikti konferencijos – turo aprašymą. Turistinės kelionės slidėmis. Maršruto parinkimas žiemos žygiams. 7 dienų žygio maršrutas. Valgiaraščio sudarymas. Maisto produktų kiekio paskaičiavimas. Išlaidos. Kruizas Baltijos jūra. Konferencija – turas.