Maitinimo organizavimo modulio kontrolinis darbas. Sugalvoti trijų dienų turistinį maršrutą ir jį apibūdinti. Išdėstyti trijų dienų veiklos planą. Veiklos planas: I diena. II diena. III diena. Pagal sudaryto maršruto sudėtingumą paskaičiuoti turistams reikiamą energijos poreikį ir tuo remiantis parinkti valgiaraštį. Energijos poreikio paskaičiavimas Fizinio aktyvumo koeficientai: Paros energetinis poreikis (PEP). Aprašyti turistų maitinimo organizavimą (pagal sugalvotą maršrutą – žygyje, viešbučiuose ar lankomo miesto maitinimo įmonėse). Apibūdinti maitinimo įmonėse taikomą serviruotę. Sugalvoti degustaciją, kurioje apsilankys turistai maršruto pabaigoje. Aprašant degustaciją, pritaikyti turimas žinias apie serviruotę, aptarnavimą, patiekalų bei gėrimų patiekimą. Sudaryti lentelę, kurioje pateikiama viso maršruto maitinimo išlaidos.