Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Geografija>Turizmas>Aptarnavimo organizavimas
   
   
   
-1
naudingas 0 / nenaudingas -1

Aptarnavimo organizavimas

  
 
 
123456789101112
Aprašymas

Gaivinančių gėrimų ir vynų pateikimas viešbučio restorane. Europietiški ir kontinentiniai pusryčiai. Pusryčių bufetas - "švediškas stalas". Turistų maitinimas kelionėje 1 dienos meniu turistų grupių maitinimui (Vokietija, Saudo Arabija).

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-10-03
DalykasTurizmo namų darbas
KategorijaGeografija >  Turizmas
TipasNamų darbai
Apimtis12 puslapių 
Literatūros šaltiniai0
Dydis92.93 KB
AutoriusNataly
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2006 m
Klasė/kursas4
Švietimo institucijaVilniaus kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word Aptarnavimo organizavimas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 12 puslapių 
  • Vilniaus kolegija / 4 Klasė/kursas
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
-1
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą