Įkelti darbą
Šperos.lt
> Geografija
> Turizmas
> Aptarnavimo organizavimas
Aptarnavimo organizavimas
9.5
(
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Gaivinančių gėrimų ir vynų pateikimas viešbučio restorane. Europietiški ir kontinentiniai pusryčiai. Pusryčių bufetas - "švediškas stalas". Turistų maitinimas kelionėje 1 dienos meniu turistų grupių maitinimui (Vokietija, Saudo Arabija).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Geografija
,
Turizmas
Apimtis:
12 psl.
Lygis:
4 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
92.93 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Aptarnavimas (2)
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas
Viešbučių veiklos analizė: "Novotel". Turizmo agentūrų veiklos tyrimas: "Krantas Travel"
Viešbučių praktika: Holiday Inn Vilnius
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas (2)
Gėrimų patiekimas
Aptarnavimo etiketas
Pobūvių rūšys
Kvietimai ir oficialūs priėmimai
Maitinimo organizavimas