Įkelti darbą
Šperos.lt
> Geografija
> Turizmas
> Viešbučio restoranas
Viešbučio restoranas
9.7
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Viešbutyje taikomi maitinimo būdai. Maitinimo sistemos, jų apibūdinimai. Restorano lankytojai. Valgiaraštis. Svečių aptarnavimo tipai. Reikalavimai aptarnaujančiam personalui. Išvados. Priedai (1).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Geografija
,
Turizmas
Apimtis:
13 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Marijampolės kolegija
Failo tipas:
24.89 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Viešbučiai (2)
Baigiamosios praktikos ataskaita: restoranas "Midaus ragas"
Viešbučių veiklos analizė: "Novotel". Turizmo agentūrų veiklos tyrimas: "Krantas Travel"
Viešbučių verslas
Viešbučių praktika: Holiday Inn Vilnius
Verslo planas: restoranas - maitinimo įmonė "Vilniaus rūsys"
Lyginamoji analizė: viešbučiai "Kaunas" ir "Perkūno namai"
Viešbučiai
Palyginamoji tinklo viešbučių analizė: "Centrum"
Marketingo veiklos organizavimas ir plėtros galimybės: svečių namai "Ida Basar"